Slika kapela na Bozmanu i kapije na Varoskom

Naslovna

O nama

Usluge

Obaveštenja

Tenderi


Slika kapela na groblju Bozman

Opis usluga koje pruža JKP "Gradska groblja" Kgarujevac:

Sahranjivanje

Sahranjivanje na gradskim grobljima se vrši u skladu sa Odlukom o sahranjivanju (Sl. list grada Kragujevca br. 8/98). Sahrane se obavljaju svakog radnog dana u vremenu od 12:00 do 14:00 (osim nedeljom, na dan Božića, 1. Januara i Veliki petak). Za zakazivanje sahrana neophodno je doći lično u prostorije JKP "Gradska groblja". Dežurstvo je organizovano svih 24h. Potrebna dokumentacija:

Održavanje grobalja

Obuhvata izgradnju i održavanje infrastrukture samih grobalja (saobraćajnice, staze, zelene površine, vodovodnu i kanalizacionu mrežu).

Prevoz pokojnika

Prevoz i preuzimanje preminule osobe obavlja Služba za prevoz i preuzimanje pokojnika i održavanje. Uslugu prevoza i preuzimanja pokojnika vrsimo na teritoriji Republike Srbije i inostranstva. Pokojnici koji preminu u Kliničkom centru Kragujevac prevoze se u mrtvačnicu na Bozman groblju odakle rodbina vrši preuzimanje.(Detaljnije...)

Izrada spomenika i nagrobne galanterije

U radionici se izradjuju spomenici od prirodnog kamena: mermera i granita. Spomenike izradjujemo po želji kupca. Pored izrade spomenika u radionici se izradjuju sve vrste obloga, pokrivnih ploča za grobna mesta i grobnice.

Izrada opsega i grobnica

Gradjevinska operativa izvodi gradjevinske radove a posebno izradjuje opsege za jedno, dva i više grobnih mesta, grobnice, vrši i druge radove po želji gradjana.

Prodaja pogrebne opreme

JKP "Gradska groblja" Kragujevac nudi širok asortiman pogrebne opreme i galanterije. Prodavnice se nalaze na sledećim lokacijama:

Sala za izdavanje

U okviru poslovne zgrade na Bozman groblju nalazi se sala za izdavanje kapaciteta 46 mesta, sa mogućnošću usluge keteringa.(Detaljnije...)

Adresa: Kikindska 3, 34000 Kragujevac, telefon: +381 34 370 022; +381 34 305 880